Klinik REFORMedica

- en klinik för estetisk och medicinsk plastikkirurgi

Klinik Reformedica startades 2004 av Dr Per-Erik Janson. Kliniken är centralt belägen i Örebro nära järnvägsstationen. Vi har personal med lång erfarenhet, yrkesskicklighet och stort hjärta.

Kliniken erbjuder det mesta inom estetisk och medicinsk plastikkirurgi. Vi är tillgängliga för konsultation och tidbokning tisdag - fredag mellan 10.00 - 14.00.

På vår hemsida kan du hitta information och kortfattade beskrivningar av behandlingarna samt priser för dessa. För utförligare information är Du välkommen att kontakta oss per telefon! 

Fr.o.m årsskiftet 2015-01-01 momsbelades estetisk plastikkirurgi och estetiska injektionsbehandlingar med 25%. Detta enligt direktiv från EU-domstolen och Skatteverket. Våra prisuppgifter inkluderar moms.

Vi har viktig information till Dig som har eller har haft P.I.P bröstimplantat, mer information hittar du här.

Om Kliniken

Plastikkirurgisk mottagnings- och operationsverksamhet har bedrivits på Slottsgatan 10, i Örebro under snart 15 år.

Klinik Reformedica bildades 2004 av Dr Per-Erik Janson som fortsatte med plastikkirurgisk verksamhet i samma lokaler där plastikkirurg Dr Morten Helsing tidigare varit verksam. Nu arbetar på kliniken även Dr Petros Pariza och Dr Tomas Perryd.

Vi erbjuder en stor bredd på plastikkirurgiska operationer och behandlingar. Med ett centralt läge och goda kommunikationer är vi ett alternativ även för långväga patienter. 

Lokalerna är specialanpassade för verksamheten och förutom operationssal har vi 4 vårdplatser för postoperativ övervakning och ev. övernattning. Som patient erbjuds Du ett eget rum.

Vår personal besitter stor kompetens, stort engagemang och lång erfarenhet från specialist- och akutsjukvård. Vid alla operationer medverkar narkossjuksköterska. Vid större operationer anlitas  kvalificerad narkosläkare. Övervakningen vid övernattning efter större operationer sköts av erfaren sjuksköterska.

Vår ambition är att skapa en trivsam och trygg miljö
för våra patienter där de känner sig personligt omhändertagna av professionell personal. Målsättningen är att alltid nå ett resultat som under givna förutsättningar motsvarar våra patienters förväntningar.